FOTO EN FILMSTUDIO MET DAGLICHT

Studio Scheef is een open, ruime fotografie en filmstudio van +/- 100m2 en 6 meter hoog met een daglicht plafond met de optie tot verduistering. Abonnees van Studio Scheef en de mensen die binnen de studio een flexplek huren kunnen gebruik maken van de fotostudio. In Studio Scheef bevind zich een kantoorruimte, een opslag hok, toilet, open keuken, visagie ruimte, een vide en de studio zelf. De ruimte is een open witte studio, volledig per project in te richten o.a. met behulp van platen piepschuim en mobiele elementen.

ABONNEMENT tarieven en voorwaarden

Gebruik van de fotostudio: € 200,- excl. BTW per maand + Servicekosten, internet, schoonmaak, printer, koffie & thee: € 25,- excl. BTW per maand. De opzegtermijn is 3 maanden en je gaat een huurtermijn met ons aan van 6 maanden. In overleg is er heel veel mogelijk om in en met Studio Scheef aan activiteiten te organiseren. De activiteiten binnen de studio kunnen op onze Facebook pagina gepost worden.

De abonnee kan de studio ook inzetten voor zijn eigen onderneming. De abonnee betaald alleen een gereduceerd tarief (bovenop het maandelijkse abonnee tarief) aan Studio Scheef in twee gevallen: 1. Bij commerciële producties voor een groot bedrijf of instantie;  wervende fotografie met als doel een commercieel bedrijf te dienen en/of voor producten/ diensten die niets met kunst of cultuur te maken hebben. 2. Bij producties met meer dan 10 personen op één dag wordt een toelage gerekend voor de extra belasting van de studio.

flexplek tarieven en voorwaarden

Je kunt gebruikmaken van de studio statieven, twee flitslampen met softboxen & reflectoren, de werkbanken en de aanwezige kleuren filters. Als flexplek huurder in Studio Scheef kun je tevens een gedeelte in het opslag hok gebruiken voor je spullen. We hanteren een clean desk policy en we verwachten dat iedereen de studio achterlaat zoals hij of zij die heeft aangetroffen. De werkplekken zijn geen stilteplekken, er kan worden getelefoneerd, de muziek installatie in de studio kan in overleg aan en er moet gepraat kunnen worden.

Studio Scheef wordt twee keer per maand schoongemaakt. We gaan er vanuit dat gebruikers hun eigen kopjes e.d. afwassen en de tafels schoon achterlaten. De planning van de fotostudio gaat d.m.v. een gezamenlijke studio agenda waarin je je reservering van de fotostudio kunt aangeven. We willen zo weinig mogelijk regels en zo veel mogelijk mogelijkheden ;-) We streven naar een positieve onderlinge samenwerking.

Werkplek in kantoor, ruimte in opslag hok, gebruik van de fotostudio: € 300,- excl. BTW per maand + Servicekosten, internet, schoonmaak, printer, koffie & thee: € 25,- excl. BTW per maand. De opzegtermijn is 3 maanden en je gaat een huurtermijn met ons aan van 1 jaar. We hanteren bij aanvang een borg van 3 maanden. Flexplek huurders krijgen een sleutel set (borg € 50,-). In overleg is er heel veel mogelijk om in en met Studio Scheef aan activiteiten te organiseren. De activiteiten binnen de studio kunnen op onze Facebook pagina gepost worden.

Interesse? Gebruik ons contactformulier of shoot@studioscheef.nl en maak een afspraak met ons om de studio te bezichtigen, kennis te maken en te ervaren of werken in Studio Scheef iets voor jou is. De huidige flexplek huurders en abonnees in Studio Scheef zijn:

Schermafbeelding 2018-02-13 om 09.10.18.png