EEN ABONNEMENT OP STUDIO SCHEEF

Studio Scheef is een open, ruime fotografie en filmstudio van +/- 100m2 en 6 meter hoog met een daglicht plafond met de optie tot verduistering. Abonnees van Studio Scheef kunnen gebruik maken van de fotostudio met 75% korting op onze gangbare tarieven. Daarbij kun je met een abonnement zelf opties en boekingen plaatsen in de agenda en heb je zelf toegang tot Studio Scheef.

tarieven en voorwaarden

Ons instap abonnement is € 125,- excl. BTW per maand. Een abonnement met opslag is € 225,- excl. BTW per maand. De opzegtermijn is 3 maanden en je gaat een huurtermijn met ons aan van 1 jaar. In overleg is er heel veel mogelijk om in en met Studio Scheef aan activiteiten te organiseren. De activiteiten binnen de studio kunnen op onze Instagram en Facebook pagina gepost worden.

Je kunt gebruikmaken van de studio statieven, de werkbanken, piepschuimplaten en de aanwezige kleuren filters. Tevens is de huur inclusief internet, koffie & thee. We gaan er vanuit dat gebruikers hun eigen kopjes e.d. afwassen en de studio opgeruimd en schoon achterlaten. De planning van de fotostudio gaat d.m.v. een gezamenlijke studio agenda waarin je je reservering van de fotostudio kunt aangeven. We willen zo weinig mogelijk regels en zo veel mogelijk mogelijkheden ;-) We streven naar een positieve onderlinge samenwerking.

Interesse? Gebruik ons contactformulier of shoot@studioscheef.nl en maak een afspraak met ons om de studio te bezichtigen, kennis te maken en te ervaren of werken in Studio Scheef iets voor jou is.

Huidige abonnees van Studio Scheef zijn: